Bröllopsdagskoordinering

<p class="has-very-light-gray-background-color has-background" value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80">På valfri plats i världen hjälper vi dig att göra dina bröllopsplaner verkliga!På valfri plats i världen hjälper vi dig att göra dina bröllopsplaner verkliga!

<p class="has-drop-cap has-very-light-gray-background-color has-background" value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80">Perfekt för dig som vill kunna njuta fullt av din dag och lämna över allt ansvar för det praktiska. Med lång erfarenhet av  eventkoordinering kan du lita på att vi tar vårt jobb på största allvar. Vi samordnar leverantörskontakter, leveranser och ser till att tider hålls, att gäster tas om hand och mycket mer. Du lutar dig tillbaka, gör dig i ordning och befinner dig i nuet på er stora dag med tryggheten att vi är där och löser de problem som kan inträffa.Perfekt för dig som vill kunna njuta fullt av din dag och lämna över allt ansvar för det praktiska. Med lång erfarenhet av  eventkoordinering kan du lita på att vi tar vårt jobb på största allvar. Vi samordnar leverantörskontakter, leveranser och ser till att tider hålls, att gäster tas om hand och mycket mer. Du lutar dig tillbaka, gör dig i ordning och befinner dig i nuet på er stora dag med tryggheten att vi är där och löser de problem som kan inträffa.

<p class="has-drop-cap has-very-light-gray-background-color has-background" value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80"><a href="https://www.aisleplanner.com/inquiries/brollopskonsulten/0f9bf5c7-72f9-48e6-9173-32c4a897c999">Fyll i vårt Bröllopsformulär</a> – så återkommer vi inom kort med ett specifikt kostnadsförslagFyll i vårt Bröllopsformulär – så återkommer vi inom kort med ett specifikt kostnadsförslag

<p class="has-very-light-gray-background-color has-background" value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80">Kostnad: från 5000 kr inkl moms <em>(kostnaden beror på var och när ert bröllop är och om ni vill ha hjälp med dekor eller inte)</em>Kostnad: från 5000 kr inkl moms (kostnaden beror på var och när ert bröllop är och om ni vill ha hjälp med dekor eller inte)

Publicerat av

Bröllopskonsulten i Norr

Events since 2004 - Specializing in weddings. Let´s join forces for the biggest happening of your life!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s