Bröllopsdagskoordinering

På valfri plats i världen hjälper vi dig att göra dina bröllopsplaner verkliga!

Perfekt för dig som vill kunna njuta fullt av din dag och lämna över allt ansvar för det praktiska. Med lång erfarenhet av  eventkoordinering kan du lita på att vi tar vårt jobb på största allvar. Vi samordnar leverantörskontakter, leveranser och ser till att tider hålls, att gäster tas om hand och mycket mer. Du lutar dig tillbaka, gör dig i ordning och befinner dig i nuet på er stora dag med tryggheten att vi är där och löser de problem som kan inträffa. Perfekt för dig som vill kunna njuta fullt av din dag och lämna över allt ansvar för det praktiska. Med lång erfarenhet av  eventkoordinering kan du lita på att vi tar vårt jobb på största allvar. Vi samordnar leverantörskontakter, leveranser och ser till att tider hålls, att gäster tas om hand och mycket mer.

Du lutar dig tillbaka, gör dig i ordning och befinner dig i nuet på er stora dag med tryggheten att vi är där och löser de problem som kan inträffa.

Fyll i vårt Bröllopsformulär – så återkommer vi inom kort med ett specifikt kostnadsförslag.

Kostnaden för denna tjänst ligger från 10.000 kr inkl moms (kostnaden skiljer sig åt beroende på var, hur och när ert bröllop är).

Publicerat av

Bröllopskonsulten i Norr

Event planning since 2004 - Specialized in weddings.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s