Konsultation

<p class="has-text-align-left has-very-light-gray-background-color has-background" value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80">Ca 2h på valfri platsCa 2h på valfri plats

<p class="has-very-light-gray-background-color has-background" value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80">Ni tar med er alla era frågor och vi ger er alla svar. Ni har möjlighet att bolla idéer och vi delar med oss av vår långa erfarenhet av bröllopslanering och den stora dagen. Detta är en rikitgt bra tjänst för er som vill sköta er egen bröllopsplanering! Ni bestämmer innehållet och konsultationen blir därför anpassad helt utifrån vad ni själva vill ha hjälp med.Ni tar med er alla era frågor och vi ger er alla svar. Ni har möjlighet att bolla idéer och vi delar med oss av vår långa erfarenhet av bröllopslanering och den stora dagen. Detta är en rikitgt bra tjänst för er som vill sköta er egen bröllopsplanering! Ni bestämmer innehållet och konsultationen blir därför anpassad helt utifrån vad ni själva vill ha hjälp med.

<p class="has-drop-cap has-very-light-gray-background-color has-background" value="<amp-fit-text layout="fixed-height" min-font-size="6" max-font-size="72" height="80">Ni ges tips på riktigt bra leverantörer som matchar era behov och vi kan rekommendera olika upplägg av både planeringsupplägg, körschema och listor. Om ni vill kan vi gå igenom er budget och vi presenterar vanliga kostnader för samtliga delar som ni vill att ert bröllop ska innehålla. Det är svårt att veta vilka dolda kostnader som brukar tillkomma, vi ger tips och idéer på hur ni kan håller er inom budget.  Ett bröllop innehåller tusen delar att hålla reda på, ni ges därför handfasta tips på hur ni skapar en god struktur och vilka hålltider som är viktiga att tänka på. Bröllop uppstår inte- det planeras, som vilket tidigare brudpar som helst kan intyga. Därför går vi igenom hur ni kan få till en härlig, lugn och njutbar resa fram till altaret med en stabil grund att stå på för att planera ert drömbröllop på helt egen hand.Ni ges tips på riktigt bra leverantörer som matchar era behov och vi kan rekommendera olika upplägg av både planeringsupplägg, körschema och listor. Om ni vill kan vi gå igenom er budget och vi presenterar vanliga kostnader för samtliga delar som ni vill att ert bröllop ska innehålla. Det är svårt att veta vilka dolda kostnader som brukar tillkomma, vi ger tips och idéer på hur ni kan håller er inom budget.  Ett bröllop innehåller tusen delar att hålla reda på, ni ges därför handfasta tips på hur ni skapar en god struktur och vilka hålltider som är viktiga att tänka på. Bröllop uppstår inte- det planeras, som vilket tidigare brudpar som helst kan intyga. Därför går vi igenom hur ni kan få till en härlig, lugn och njutbar resa fram till altaret med en stabil grund att stå på för att planera ert drömbröllop på helt egen hand.

Efter mötet får ni hem ett härligt kit innehållande handfasta tips, inspiration, en checklista, specialerbjudanden, en budgetmall och förslag på körschema.

Kostnad: 1995 kr inkl moms 25%

Obs: reseersättning kan tillkomma vid konsultationer utanför Umeå kommun

Publicerat av

Bröllopskonsulten i Norr

Events since 2004 - Specializing in weddings. Let´s join forces for the biggest happening of your life!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s