Konsultationer är min favorittjänst!

Visst är jag lyckligt lottad för att jag får jobba inte bara med utan på bröllop. Och, ja absolut, jag älskar det. Skulle såklart inte göra det annars! Men faktum är att bröllopsdagen är också den absolut jobbigaste delen i min åsikt. Förr tyckte jag precis tvärtom! När jag var ny tog planeringen jäääääättelång tid, man var tvungen att fråga kollegor om precis allt och det var kämpigt att ta sig igenom den, för man visste ingenting medan bröllopsdagen var desto lättare och roligast.

Konsultationer, våra rådgivande samtal om två timmar med enskilda brudpar. Det är här min nuvarande styrka ligger. Jag älskar diskussionsdelen med brudpar och tycker nuförtiden att det är den pedagogiska delen av arbetet som är allra roligast. Jag kan liksom tryggt njuta av denna del då jag självsäkert använder mig av min numera långa erfarenhet. Annat var det i början av min karriär, då älskade jag själva bröllopsdagen och den praktiska koordineringen. Stressen och svetten som lackade var liksom bara härlig och helt underbar, endorfiner och adrenalin och annat stärkte mig och jag ville ha mer, mer, mer!!

Men jag är inte purfärsk längre och njuter inte lika mycket av värken i ryggen, zombiekänslan och skavsåren dagen efter ett bröllop…Jag vill inte säga att jag är gammal, snarare sliten haha!

Ärligt talat så tar det nog plural dagar innan jag är tillbaka i sadeln efter en bröllopsdag. Jag gör såklart fortfarande bröllopsdagskoordineringar och inget slår känslan av att få vara med och bevittna vigseln mellan två underbara människor. Tro mig! Om jag får välja så gör jag helst en koordinering ihop med mina assistenter. Och om jag verkligen verkligen får välja skulle jag lämna över uppgiften helt och hållet och sitta av fyrtio timmar i veckan med rena Konsultationer med en massa olika brudpar.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s