Save the Date -utskicken på G!

Nu har vi fått hem våra Save the dates-magneter. Hur söta som helst! Har alltid känt att postutskick är SÅ himla trevligt och nödvändigt högtidligt när det kommer till bröllop. Men just ett save the date går att göra på ett så fiffigt sätt i magnetform. Tänk dig! En magnet som faktiskt är till nytta, en magnet som sätts upp med just DITT datum på kylskåpet. Jag menar tänk så trevligt att inte någon kommer kunna glömma just ditt datum då den sitter som en högtidlig pepp i ögonhöjd! Som sagt jag är en stor magnet-fantast när det kommer till Save the dates. Det var därför en no brainer att använda magneter till vårt bröllop!

Designade dem själv såklart, då jag tycker det är fasligt roligt! Finns fantastiskt duktiga grafiska designers som jag själv brukar jobba med för kundjobb. Men som jag alltid sagt – det man tycker är roligt är just det man faktiskt ska lägga tid på under sin egen bröllopsplanering!

Två månader senare än vårt faktiska bröllopsschema satte vi igång att paketera våra magneter.

Dessa två månader irriterar mig grymt, men av helt logiska orsaker ligger vi efter vårt standard-schema på grund av pandemin. Lokalen kunde inte ros hem förrän två månader senare än schemalagt och därför ligger dessa utskick två månader senare av samma orsak. Jaja – vi kommer ligga enligt vår ursprungliga tidslinje från årsskiftet. Kommer bara inte bli lika många månader mellan save the date-utskicken och bröllopsinbjudningarna.

Var liiiiite svårt att hitta lämpligt små kuvert till magnetstorleken vi hade valt (6,5 x 6,5 cm) men lyckades hitta inne i stan på en liten pappershandel. Som faktiskt blivit felskickat till dem. Tack och lov- för oss var de perfekta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s