Vi är proffs på event


Vill du nå fler kunder?

Forskning pekar på vikten av att bemöta dina kunders behov på rätt sätt. Med kommunikations-psykologisk kunskap undersöker jag vilken typ av event som är mest effektiv för att nå nya kunder, återfå gamla kunder och bibehålla nuvarande kunder. Kontakta mig för ett kostnadsfritt första Uppstartsmöte.

 

Behöver du stärka ditt team och skapa drivna medarbetare?

Jag hjälper er att undersöka vad för event som behövs för att (åter)skapa just ert driv. Teambuilding kan ske på många olika sätt, det gäller att skapa rätt event för just dina medarbetare som ska tjäna just ert företag. Kontakta mig för ett kostnadsfritt första Uppstartsmöte.

 

Därför ska ni anlita mig

Jag är utbildad projektledare och har utbildning i Evenemangsproduktion och Projektledning vid Linnéuniversitet. Utöver det har jag en fil.kand i Psykologi från Linköpings Universitet med inriktning mot kommunikations-psykologi. Sedan länge har jag i södra Sverige arbetat med evenemang i alla dess former. Jag är särskilt lämpad att planera ert företagsevent på grund av min kunskap i både Projektledning och Kommunikations-psykologi. Med de två kunskaperna kan jag både analysera vilka behov som finns för ert kommande event och sen planera ett event skräddarsytt för ert mål. Att affärsutveckla med event är en riktigt bra idé, men förutsättningen är att det görs på mätbara vis! Läs mer om mig

 

Vi erbjuder


  • Ett första kostnadsfritt Uppstartsmöte . Vi träffas hos er och går igenom vad ni behöver hjälp med och vad jag kan bistå er med. Vi lär känna varandra och ni får en uppfattning och vem jag är och vad jag kan.

 

  • Konsultation 1,5h. Analys och rådgivning inför planering och input på egna idéer. Detta passar om ditt företag vill ansvara för utformning av eventet helt på egen hand.

Kostnad: 3500kr.

  • Planering löpande efter överenskommelse. Utifrån löpande konsultationer undersöker jag marknaden och skapar olika alternativ på event som vi för varje möte diskuterar och reviderar. Detta tills dess att ni funnit den perfekta lösningen för er vad gäller idé, budget och leverantörer.

Kostnad enligt offert.

Läs mer här om vad som ingår i Bröllopskonsultens Företagsevent