Om oss


Jag som driver Bröllopskonsulten heter Susanne och arbetar som eventkonsult i framförallt Norrland . Vi på Bröllopskonsulten jobbar mest med Bröllopsplanering men kan i mån av tid även erbjuda andra Event!

15525_019_10315_t3z_westerlund

”Jag har arbetat med eventplanering sen 2003 så det har hunnit bli en hel del event sedan dess! Innan jag startade upp Bröllopskonsulten drev jag en annan eventfirma i södra Sverige där jag framförallt arbetade med företagsevent och publika event. Förutom jobb har jag haft lyckan att fått läsa projektledning på Linnéuniversitetet och en ledarskapsutbildning i eventproduktion.”

Jag har alltid älskat bröllop!

Du som ska gifta dig ska kunna njuta hela vägen och därför erbjuder vi endast skräddarsydda lösningar.  För det är vad ni förtjänar!

En sån fantastisk glädjefest. När två personer deklarerar sin kärlek inför sina nära och kära. När två familjer sluts samman och vi alla påminns om det verkligt viktigaste i våra liv. Bröllopskonsulten finns för att trolovade par ska kunna slappna av och enbart ha roligt under både sin bröllopsplanering och bröllopsdag.