Om oss


Jag som driver Bröllopskonsulten heter Susanne Westerlund och arbetar heltid med Bröllopsplanering, Bröllopsdagskoordinering och Konsultationer. Vi är ett litet team på tre personer som arbetar med bröllop med utgångspunkt i Umeå, Norrland.

15525_019_10315_t3z_westerlund

”Jag har arbetat med eventplanering sedan 2004 så det har hunnit bli en hel del event sedan dess! Innan jag startade upp Bröllopskonsulten drev jag en annan eventfirma i södra Sverige där jag framförallt arbetade med företagsevent och musikproduktioner. Förutom jobb har jag haft lyckan att fått läsa Projektledning av musik och event på Linnéuniversitetet och Ledarskapsutbildning i eventproduktion.”

Jag har alltid älskat bröllop!

Du som ska gifta dig ska kunna njuta hela vägen och därför erbjuder vi endast skräddarsydda lösningar.  För det är vad ni förtjänar!

En sån fantastisk glädjefest. När två personer deklarerar sin kärlek inför sina nära och kära. När två familjer sluts samman och vi alla påminns om det verkligt viktigaste i våra liv. Bröllopskonsulten finns för att trolovade par ska kunna slappna av och enbart ha roligt under både sin bröllopsplanering och bröllopsdag.