Om oss


Jag som driver Bröllopskonsulten heter Susanne Westerlund och arbetar heltid med företaget. Vi är ett litet team på tre personer som arbetar med bröllop med utgångspunkt i Umeå, Norrland. Jag har arbetat med eventplanering sedan 2004 så det har hunnit bli en hel del event sedan dess! Innan jag startade upp Bröllopskonsulten drev jag en annan eventfirma i södra Sverige som framförallt arbetade med företagsevent och musikproduktioner.

Vi jobbar efter kvalité, och till dess att jobbet är slutfört. Våra kunder har delegarat ansvaret för sin största dag på oss för att de litat på vår expertis. Är du också redo att lämna över jobbet till oss?

Susanne, Bröllopskonsulten i Norr

Du som ska gifta dig är unik. Ni som par, er kärleksrelation och er livststil är inte lik någon annans. Därför erbjuder vi endast skräddarsydda lösningar.  Vi rekommenderar er till leverantörer som passar era personligheter och vi väljer inte partners på provision. Vi arbetar som er lojala partner och fungerar som er utsträckta arm. För det är vad ni förtjänar!