Om oss


Jag som driver Bröllopskonsulten heter Susanne och arbetar som eventkonsult i framförallt Norrland . Vi på Bröllopskonsulten jobbar mest med Bröllopsplanering och Företagsevent.

15525_019_10315_t3z_westerlund

Jag har arbetat med eventplanering sen gymnasietiden så det har hunnit bli en hel del event sedan dess! Innan jag startade upp Bröllopskonsulten drev jag en annan eventfirma i södra Sverige där jag framförallt arbetade med företagsevent och publika event och där jag drev projektarbeten på Stockholms kulturförvaltning och Östgötamusiken. Jag har läst projektledning på Linnéuniversitetet och har innan dess en 1,5 år lång utbildning i evenemangsproduktion.

Jag har alltid älskat bröllop!

En sån fantastisk glädjefest. När två personer deklarerar sin kärlek inför sina nära och kära. När två familjer sluts samman och vi alla påminns om det verkligt viktigaste i våra liv. Jag har arrangerat i hela mitt liv, från att det skedde på ideell volontärbasis till dess att jag fick mina första betalda uppdrag. Jag har startat upp Bröllopskonsulten för att trolovade par ska kunna slappna av och enbart ha roligt under sin bröllopsplanering.

Ni som ska gifta er ska få njuta hela vägen med hjälp av min vägledning. Jag är van att hålla resultatinriktade samtal och erbjuder endast skräddarsydda lösningar. Ert bröllop ska handla om er och ingen annan, därför arbetar jag inte med färdiga lösningar. Ni förtjänar en skräddarsydd lösning!