Bröllopstjänster


Boka ett kostnadsfritt uppstartsmöte

För dig som funderar mellan Bröllopsdagskoordinering, Helplanering eller Dekorservice erbjuder vi ett kostnadsfritt och förutsättningslöst Uppstartsmöte. Vi vill att du ska veta vad det är du får och det är viktigt för oss att du känner dig trygg. Vid helplaneringar samarbetar vi nära med dig som kund och det är därför viktigt att våra personligheter klickar. På ett Uppstartsmöte får du chansen att träffa någon av oss personligen och ges tillfälle att ställa de frågor du har. Vi kommer informera om hur vi arbetar med respektive tjänst.

Tid: 1h Plats: Digitalt videosamtal

Boka direkt ditt Uppstartsmöte på vår Facebooksida eller maila till Susanne@brollopskonsulten.com

Konsultation


Ni tar med er alla frågor och vi ger er alla svar. Ni har möjlighet att bolla idéer och vi delar med oss av vår långa erfarenhet av bröllopsplanering. Detta är en rikitgt bra tjänst för er som planerar helt på egen hand! Ni bestämmer innehållet och konsultationen blir därför anpassad helt utifrån er.

Ni har möjlighet att fråga om råd kring vilka leverantörer som passar era behov bäst och vi kan rekommendera olika upplägg av både planeringsupplägg, körschema och listor. Om ni vill kan vi gå igenom er budget och vi presenterar vanliga kostnader för samtliga delar som ert bröllop kommer bestå av. Det är svårt att veta vilka dolda kostnader som brukar tillkomma, vi ger tips och idéer på hur ni håller er inom budget.  Ett bröllop innehåller tusen delar att hålla reda på, ni kan därför fråga upp om hur ni bäst skapar god struktur och vilka deadlines som är viktiga att komma ihåg. Bröllop uppstår inte – det planeras, som vilket tidigare brudpar som helst kan intyga. Därför går vi igenom hur ni kan få en härlig, lugn och njutbar resa fram till vigseln. Vi ger er möjlighet att på ett prisvärt sätt få en stabil grund för att planera ert drömbröllop helt på egen hand.

Efter mötet får ni hem specialerbjudanden att kunna utnyttja, rabatter unikt framtagna endast för kunder till Bröllopskonsulten i Norr.

Se tillgängliga tider och Boka direkt på vår Facebooksida, eller mejla till Susanne@brollopskonsulten.com med datum du vill boka.

Tid: 2 h Plats: Hemma hos dig alt. Videosamtal

Kostnad: 1995 kr inkl moms 25%

+ 300 kr. För en extra tilläggskostnad får du i samband med mötet tillgång till kvalitetssäkrade dokument online: Körschema (mall), Budget (mall), Checklista (mall).

Bröllopsdagskoordinering


Perfekt för dig som vill kunna njuta fullt av din dag och lämna över allt ansvar för det praktiska. Med lång erfarenhet av  eventkoordinering kan du lita på att vi tar vårt jobb på största allvar. Vi samordnar leverantörskontakter, leveranser och ser till att tider hålls, att gäster tas om hand och mycket mer. Du lutar dig tillbaka, gör dig i ordning och befinner dig i nuet på er stora dag med tryggheten att vi är där och löser de problem som kan inträffa.

Problem uppstår alltid. Vårt jobb är att diskret se till att du och dina gäster inte märker av dem!

Tid: 13-15h (inkl 5h planeringstid) Plats: Valfritt

Kostnad: enligt offert (från 5000 kr inkl moms 25%)

Be om en offert: Fyll i vårt Bröllopsformulär – så återkommer vi inom kort med ett specifikt kostnadsförslag

+ 5000 kr. För en extra tilläggskostnad utför vi Dekorservice, tid: 8-15h (inkl 5h planeringstid). Dekorservice innebär dekoration enligt din Designplan med material tillhandahållet av dig. Vi kan givetvis utforma din designplan och bistå med dekormaterial mot en extra kostnad.

Helplanering


Vår mest exklusiva tjänst! Vi tar hand om allt ni behöver hjälp med och mer därtill. Vi matchar dig med rätt leverantörer, tar in offerter och förhandlar priser och ser till att det finns listor för allt och att ingenting faller mellan stolarna!

Förutom att ta hand om all administration och allt annat tidskrävande arbete så slår vi även följe till era lokalvisningar och leverantörsmöten för att underlätta för er att få svar på alla era frågor. Vi finns vid er sida på lokalvisningar som en hjälp för att avgöra om lokalen passar den fest ni vill anordna.

Vi korrläser samtliga leverantörskontrakt och ser hela tiden till att ha god kontakt med leverantörer. Vi finns med er under hela planeringen och agerar som er utsträckta arm.

Vi hjälper er att skapa en bröllopshemsida och att utforma text till inbjudningar. Vi korrläser, beställer och hämtar upp era trycksaker. Vi tillgodoser dig med de allra bästa Designverktygen för att du ska kunna göra en moodboard som fångar din vision. Vi undersöker marknaden efter bästa kvalité till lägsta priset och köper in och hämtar ut dekormaterial. Vi kan erbjuda dig rabatter hos många av de bröllopsleverantörer vi gillar att jobba med. Vi tillgodoser dig med de bästa bordsplaceringsverktygen och hjälper dig att skapa en perfekt bordskarta. Vi sköter all löpande administration åt dig för att ni ska göra det roliga som att provsmaka tårta och prova brudklänningar. Vid Helplanering finns vi tillgänglig för er varje dag fram till bröllopet och genomför dekorationsservice åt er. Vi finns självklart även med er på bröllopsdagen som bröllopsdagskoordinator, allt för att ni ska känna er totalt avslappnade.

Tid: 150h-200h

Kostnad: Enligt offert

Be om en offert: Fyll i vårt Bröllopsformulär – så återkommer vi inom kort med ett specifikt kostnadsförslag.


Exempel på vad vi gör för kunder

 • Samtal för att samla ihop era visioner och drömmar och utifrån dessa hjälpa er båda kartlägga varsin prioriteringslista. Vad är viktigt på ett konkret plan för er och vad är inte viktigt, vad vill ni inte ha?
 • Skapa en utgångsbudget och hålla koll på denna under hela planeringsprocessen
 • Hålla nere kostnader
 • Samordning på plats under bröllopsdagen, ta hand om gäster, se till att tider hålls, lösa alla problem som uppkommer så att ni som brudpar och era vänner kan slappna av
 • Undersöka marknaden och presentera förslag formade efter era önskemål/behov
 • En personligt utformad checklista
 • Bokning av vigselplats, vigselförrättare och festlokal, catering samt övriga leverantörer
 • Förslag till vigselprogram
 • Full kontroll över leverantörs-avtal
 • Tillsammans med er kartlägga vilka resurser och medhjälpare som finns tillgängliga för er bröllopsdag
 • Hjälp med att utforma innehåll till trycksaker
 • Utifrån valt tema hjälpa till att hålla en röd tråd i alla inköp.
 • Bordsplacering
 • Inköp av dekorationer
 • Upprättande av körschema
 • Samtal med toastmaster om festprogram
 • Underhållning och aktiviteter till vigsel och bröllopsfest
 • Genomgång med medhjälpare
 • Vigselgenomgång och repetition
 • En sista-minuten-genomgång av festprogram och hjälp på plats i festlokalen dagen innan bröllopet
 • Moodboard för dekor och bröllopsdesign
 • Hjälp med att utforma hemsida
 • Utformning av packlistor inför bröllopsdagen
 • Information om juridiska aspekter inför äktenskap
 • Ta fram förslag på bröllopsresor
 • Resultatinriktade planeringssamtal av hög kvalité
 • Tillgång till exklusiva rabatterbjudanden hos marknadens bästa leverantörer
 • Dekorationsservice

Fortfarande osäker?

Om du är osäker på om du vill ha mer hjälp en bara på Bröllopsdagen är du välkommen att boka in ett kostnadsfritt Uppstartsmöte.

Presentkort

Vill du ge brudpret en fantastisk bröllopsgåva? Eller ge din kära en förlovningsgåva som verkligen räknas? Bröllopskonsulten tillhandahåller fina Presentkort till valfritt värde.