Bröllopstjänster


Konsultation


En prisvärd tjänst till fast pris för dig som sköter all planering själv. Ett exklusivt videosamtal under en timme där innehållet styrs av dina frågor. Här ges du möjlighet att bolla idéer med en professionell bröllopsplanerare och du ges problemlösningar på de frågor som uppkommit i er planering.

Du bestämmer innehållet och konsultationen blir därför helt anpassad för er situation. Fråga exempelvis upp om olika leverantörer, vilka är bäst på sitt område och vilka av dessa passar er budget och personlighet? Vi hjälper dig matcha era behov med lösningar och vi rekommenderar struktur för både planering, körschema och listor. Om du vill kan vi gå igenom er budget och vi presenterar vanliga kostnader för de delar du vill att ert bröllop ska innehålla. Det är svårt att veta vilka dolda kostnader som brukar tillkomma, vi ger tips och idéer på hur du håller dig inom budget. Ett bröllop innehåller tusen delar att hålla reda på, du ges därför handfasta tips på hur du skapar en bra planering och vilka hålltider som är viktiga att tänka på. Bröllop uppstår inte – de planeras, som vilket tidigare brudpar som helst kan intyga. Därför går vi igenom hur du kan få till en härlig, lugn och njutbar resa fram till altaret med en stabil grund att stå på, allt för att planera ert drömbröllop helt på egen hand.

Kostnad: 1200: – inkl moms

Helplanering


Vår specialitet är Helplanering, där vi följer våra kunder från idé till bröllopsdag. Detta är vår mest exklusiva tjänst där våra kunder lämnar över allt ansvar till oss för att fokusera på det roliga inför och under bröllopsdagen.

Vill du ha det perfekta bröllopet, men har inte tid eller lust att lägga energi på planering och samordning?

Då är denna tjänst perfekt för dig!

Kostnad från 50.000 kr enligt offert.


Se exempel här på vad vi tidigare hjälpt kunder med