Bröllopstjänster


Digital Konsultation


Få svar på dina bröllopsfrågor! Du har möjlighet att bolla idéer och vi delar med oss av vår långa erfarenhet av bröllopsplanering. Detta är en rikitgt bra tjänst för er som planerar på egen hand! Du bestämmer innehållet och konsultationen blir därför anpassad utifrån er situation.

Du har möjlighet att fråga upp om olika leverantörer och vilka som passar era behov bäst och du får rekommendationer för upplägg av både planering, körschema och praktiska förberedelser…

Helplanering


Vår specialitet är Helplanering, där vi följer våra kunder från idé till bröllopsdag. Detta är vår mest exklusiva tjänst där våra kunder lämnar över allt ansvar till oss för att fokusera på det roliga inför och under bröllopsdagen. Kostnad från 50.000 kr enligt offert. Vill du ha det perfekta bröllopet, men har inte tid eller lust att lägga energi på planering och samordning? Då är denna tjänst perfekt för dig!


Se exempel här på vad vi tidigare hjälpt våra kunder med

Uthyrning & Dekorationsservice


Vi kan bistå med Dekorationsservice, med- eller utan designplanering, för att dekorera de platser ni önskar. Vi har också ett begränsat urval av särskilt utvalda produkter till Uthyrning, dessa hyrs endast ut till våra kunder.