Bröllopstjänster


Konsultation


Ni tar med er alla frågor och vi ger er alla svar. Ni har möjlighet att bolla idéer och vi delar med oss av vår långa erfarenhet av bröllopsplanering. Detta är en rikitgt bra tjänst för er som planerar helt på egen hand! Ni bestämmer innehållet och konsultationen blir därför anpassad helt utifrån er situation.

Ni har möjlighet att fråga om råd kring vilka leverantörer som passar era behov bäst och vi kan rekommendera olika upplägg av både planeringsupplägg, körschema och listor. Om ni vill kan vi gå igenom er budget och vi presenterar vanliga kostnader för samtliga delar som ert bröllop kommer bestå av. Det är svårt att veta vilka dolda kostnader som brukar tillkomma, vi ger tips och idéer på hur ni håller er inom budget.  Ett bröllop innehåller tusen delar att hålla reda på, ni kan därför fråga upp om hur ni bäst skapar god struktur och vilka deadlines som är viktiga att komma ihåg. Bröllop uppstår inte – det planeras, som vilket tidigare brudpar som helst kan intyga. Därför går vi igenom hur ni kan få en härlig, lugn och njutbar resa fram till vigseln. Vi ger er möjlighet att på ett prisvärt sätt få en stabil grund för att planera ert drömbröllop helt på egen hand.

Tid: 2h Plats: Videosamtal

Kostnad: 1995 kr inkl moms

Boka här

Online Service


Har du någon gång önskat att du hade en egen bröllopsplanerare nära till hands? Någon att ställa alla dessa knepiga frågor till. Du vet de frågor som regelbundet uppstår under din planeringsprocess?

Nu kan du! Med vår nya Online-tjänst betalar du ett litet belopp för att få tillgång till våra utbildade bröllopsplanerares stora erfarenhet. Du kan när som helst skicka iväg ett e-meddelande med bekymmer, frågor, behov av feedback och input eller bara för att få vädra. Inom kort får du tillbaka ett personligt skrivet e-post meddelande från din egna bröllopsexpert med tydliga svar, pedagogisk feedback och positiv uppmuntran som underlättar din dag och får ditt ansikte att le igen.

Längd: 1 månad, 6 månader, 12 månader

Kostnad: från 3000 kr inkl moms

Läs mer här och beställ

Helplanering & Bröllopsdagskoordinering


För tillfället har vi ingen möjlighet att boka in nya Helplaneringar och Bröllopsdagskoordineringar. Till dess att vi öppnar upp igen för dessa uppdrag kan vi erbjuda dig Konsultationer och Online Service ”24/7”.


Se exempel här på vad vi tidigare hjälpt våra kunder med