Bröllopstjänster


Vi tar för tillfället inte emot fler bokningar

Välkommen åter!

Digital Konsultation


Ta chansen och ställ alla dina bröllopsfrågor! Du har möjlighet att bolla idéer och vi delar med oss av vår långa erfarenhet av bröllopsplanering. Detta är en rikitgt bra tjänst för er som planerar på egen hand! Du bestämmer innehållet och konsultationen blir därför anpassad helt utifrån er situation.

Du har möjlighet att fråga upp om olika leverantörer och vilka som passar era behov bäst och du får rekommendationer för upplägg av både planering, körschema och praktiska förberedelser…

Online Service


Har du någon gång önskat att du hade en egen bröllopsplanerare nära till hands? Någon att ställa alla knepiga frågor till. Du vet de frågor som hela tiden uppstår under planeringsprocessen?

Nu kan du! Med vår Online-tjänst betalar du ett liten summa för tillgång till våra utbildade bröllopsplanerares stora erfarenhet. Du kan när som helst skicka iväg ett e-brev med dina funderingar, bekymmer, frågor, behov av feedback och input eller bara för att ventilera. Inom kort får du tillbaka svar från din egna bröllopsexpert…

Läs mer

Helplanering & Bröllopsdagskoordinering


Vår specialitet är Helplanering, där vi följer våra kunder ett helt år inför bröllopsdagen. Detta är vår mest exklusiva tjänst där våra kunder lämnar över allt ansvar till oss för att fokusera på det roliga inför och under bröllopsdagen. Kostnad från 50.000 kr enligt offert.

För de som sköter sin egen planering har vi kunnat erbjuda kunder hjälp under bröllopsveckan, med Bröllopsdagskoordinering och samordning av alla delar under bröllopsdagen. Kostnad från 10.000 kr enligt offert.


Se exempel här på vad vi tidigare hjälpt våra kunder med

Uthyrning & Dekorationsservice


Vi kan bistå med Dekorationsservice, med- eller utan designplanering, för att dekorera de platser ni önskar. Vi har också ett begränsat urval av särskilt utvalda produkter till Uthyrning.

Mer info kommer snart…