I samarbete med tre av våra favoritleverantörer har vi skapat ett rabatterat Bröllopspaket för Umeå-bröllop för att göra det enkelt för dig att få bokat de Bröllopstjänster som du behöver på din bröllopsdag. Vi kan erbjuda er detta paket med 25% rabatt, endast 28.250 kr. Detta erbjudande har ett begränsat antal för bröllopsåret 2022!

Fotograf Donna Richmond

Donna var bildredaktör och fotograf för The Times och BBC i London tills hon flyttade till Sverige för nio år sedan på jakt efter ett lugnare liv. Sen flytten till Sverige har hon bytt från att fota kändisar till att fota moderna bröllopsfotografier i de vackra norrländska miljöerna. Donna fotograferar på ett spännande nutida sätt med stor respekt för den miljön paret befinner sig i. Inga mer stela och tråkiga familjefoton på din vägg! I vårt Bröllopspaket erbjuder Donna fotografering i 6 timmar och 250-300 högupplösta bilder, en fotobok i A3 och en konsultation.

Tårtstudion

Känd från SVT som TV-kock driver konditor Johanna Lind sitt Tårtstudion sedan sju år tillbaka. Med gesällbrev både inom bageri och konditori erbjuder hon tårtor och bakverk ur genuint hantverk som smakar riktigt gott. Hon erbjuder i vårt Bröllopspaket en exklusiv bröllopstårta med avancerad dekor, konsultation och provsmakning.

Blomsterglädje

Florist Sara Sandström har jobbat med blommor hela sitt yrkesverksamma liv både i Sverige och i utlandet. Hon tog gesällbrev som blomsterdekoratör i Norge 2014 och arbetar nu som egenföretagare snittblommor av högsta kvalité. I vårt Bröllopspaket erbjuder Sara alla de blommor du behöver för din bröllopsdag, med konsultation och fri leverans.

Bröllopskonsulten i Norr

Det vi själva erbjuder i detta rabatterade Bröllopspaket är ett digitalt planeringssamtal och avstämning med de leverantörer ni bokat för ert bröllop. Vi finns med under er bröllopsdag under 10-12 timmar som kontaktperson för att ni inte ska behöva göra annat än att gifta er och ha roligt. Vi samordnar och ser till att allt flyter på och om något skulle inträffa så är det vi som löser det.

Är du intresserad av vårt Bröllopspaket och vill veta mer om allt som ingår? Ange din mejladress nedan så sänder vi en broschyr.