I samarbete med två av våra favoritleverantörer har vi skapat ett riktigt prisvärt Bröllopspaket för bröllop i Umeå och angränsade kommuner. Detta gör det enkelt för dig att få de Bröllopstjänster som du behöver på din bröllopsdag. Vi låter er spara 25% av kostnaden för dessa tjänster genom att erbjuda detta paket för endast 33.150 kr. Paketet säljs i ett begränsat antal för bröllopsåret 2023.

Fotograf Donna Richmond

Donna var bildredaktör och fotograf för The Times och BBC i London tills hon flyttade till Sverige för nio år sedan på jakt efter ett lugnare liv. Sen flytten till Sverige har hon bytt från att fota kändisar till att fota moderna bröllopsfotografier i de vackra norrländska miljöerna. Donna fotograferar på ett spännande nutida sätt med stor respekt för den miljön paret befinner sig i. Inga mer stela och tråkiga familjefoton på din vägg! I vårt Bröllopspaket erbjuder Donna fotografering i 6 timmar och 250-300 högupplösta bilder, en fotobok i A3 och en konsultation.

Tårtstudion

Känd från SVT som TV-kock driver konditor Johanna Lind sitt Tårtstudion sedan tre år tillbaka. Med gesällbrev både inom bageri och konditori erbjuder hon tårtor och bakverk ur genuint hantverk som smakar riktigt gott. Hon erbjuder i vårt Bröllopspaket en exklusiv bröllopstårta med avancerad dekor, konsultation, provsmakning och leverans.

Blommor

En duktig florist kommer att skapa de bröllopsblommor du behöver på din bröllopsdag. I Bröllopspaket ingår en brudbukett, en corsage och val mellan näbbuket, tärnbukett eller bordsdekoration. En konsultation och en leverans ingår.

Bröllopskonsulten i Norr

Det vi själva ger i detta rabatterade Bröllopspaket är ett digitalt planeringssamtal och avstämning med de leverantörer ni bokat för ert bröllop. Vi finns sedan med som bröllopsdagskoordinator under er bröllopsdag i hela 10 timmar för att ta ansvar för allt som ska ske för att ni ska slippa jobba på er dag. Ni behöver med en bröllopsdagskoordinator inte göra annat än att bli servade och ha roligt. Er bröllopsdagskoordinator samordnar och ser till att allt flyter på och om något skulle inträffa så är det vi som löser det.

Är du intresserad av vårt bröllopspaket och vill veta mer om allt som ingår? Ange dina uppgifter nedan så sänder vi en broschyr.