Om oss


Jag som driver Bröllopskonsulten heter Susanne Westerlund och arbetar heltid med företaget. Vi är ett litet team på tre personer som arbetar med bröllop med utgångspunkt i Umeå, Norrland. Jag har arbetat med eventplanering sedan 2004 så det har hunnit bli en hel del event sedan dess! Innan jag startade upp Bröllopskonsulten drev jag en annan eventfirma i södra Sverige som framförallt arbetade med företagsevent och musikproduktioner.

” Bland det bästa jag gjort som eventplanerare är att utbilda mig. Erfarenhet är A och O när det kommer till praktiskt arbete. Men det är stor skillnad på att arbeta med bröllop på professionell nivå och att bröllopsplanera som hobby. Utbildning är otroligt viktigt för att kunna utveckla en professionell arbetsprocess och utföra ständiga utvecklingsarbeten. Det är vad mina utbildningar i Projektledning – musik och event (Linnéuniversitetet) och Ledarskapsutbildning i eventproduktion (Valla folkhögskola) möjliggjorde.”

Susanne, Bröllopskonsulten i Norr

Du som ska gifta dig är unik. Ni som par, er kärleksrelation och er livststil är inte lik någon annans. Därför erbjuder vi endast skräddarsydda lösningar.  Vi rekommenderar er till leverantörer som passar era personligheter och vi arbetar inte efter provision. Vi arbetar som er lojala partner och fungerar som er utsträckta arm. För det är vad ni förtjänar!